Cum poti ajunge in ,,conducerea de varf”

implica-te In orice domeniu ai activa, trebuie mai intai de toate sa te concentrezi asupra  contributiei  tale.

 Este imperativ sa iti pui intrebarea: ,, Ce pot face eu pentru a avea un aport cat mai mare,  pentru a aduce o contributie cat mai insemnata in cadrul institutiei/ firmei la care lucrez?”

 Aceasta este o intrebare esentiala; tine mai intai de toate de responsabilitate si de respectul /  autorespectul fata de tine insuti si fata de meseria ta.

 Concentrarea asupra implicarii, a contributiei tale in cadrul unei organizatii este cheia in  activitatea unei persoane.

 Cei mai multi oameni, fie ca sunt subordonati, fie ca ei conduc un departament, un colectiv,  nu isi pun niciodata problema care este de fapt datoria lor, ce plus valoare aduc, care este  contributia lor hotaratoare in cadrul organizatiei.

Pe de alta parte exista si un grup restrans care constientizeaza intr-adevar ca au responsabilitate fata de locul lor de munca, care isi asuma grija fata de rezultate, care doresc sa aiba o contributie cat mai mare in activitatea de ansamblu si care analizeaza care este potentialul nefolosit al postului pe care il ocupa.

Acesti oameni, chiar daca uneori se pot afla intr-o pozitie inferioara pe scara ierarhica a organizatiei, ei de fapt pot fi considerati ca facand parte din ,, conducerea de varf”.

Ei arata ca le pasa, ca vor ca lucrurile sa mearga, ca devin raspunzatori pentru bunul mers al intregii activitati.

In concluzie, oriunde ai lucra, implica-te, fa ceva deosebit, in profunzime, contribuie si tu esential in activitatea pe care o desfasori.

Iesi din rand si intra in ,, conducerea de varf”.

Devin-o de neinlocuit in actiivitatea ta!

Leave a Reply