Despre relatii

relatie Daca iubesti pe cineva, atunci il respecti si in virtutea acestui lucru te intereseaza de toate  trairile lui, de experientele lui, de ce este important pentru perosna iubita, ce asteptari are.

De cele mai multe ori cuplurile considera ca se cunosc foarte bine, ca nu mai trebuie sa  prospecteze unul  personalitatea celuilalt, ca totul merge firesc, insa dupa parerea mea se  inseala foarte mult.

Daca sotul sau sotia, iubitul sau iubita nu mai acorda atentie celuilalt, daca nu mai este  interesat /a in cel mai autentic mod cu putinta de realitatea celuilalt, daca nu stie sa puna  intrebari potrivite care sa readuca vigoarea si entuziasmul initial dintr-o relatie, atunci totul  se poate narui. Fiecare se indeparteaza, fiecare se retrage in ungherul lui, isi creaza propria  viata, propria traire. Legatura si farmecul relatiei dispar, apar monotonia, nemultumirea, frustrarea si alte multe lucruri care nu isi au rostul.

Ca sa concluzionez, as indrazni sa spun ca pentru o relatie pasionanta, de durata, trebuie doar sa te interesezi sincer de celalalt de langa tine, sa pui intrebari astfel incat sa il cunosti mai bine, sa-i asculti cu interes raspunsurile, sa empatizezi, sa gasesti zilnic un factor de noutate la partenerul tau, sa il intelegi mult mai bine.

Lucreaza zilnic la dezvoltarea relatiei tale!

 

 

 

Leave a Reply